Refugee register!

Wij bieden kansen!

Refugees: take your chance

Register for jobmatching

Succesverhalen

   
Refugee Talent Hub
Refugee Talent Hub werkt samen met Working Future om kansen te creëren voor vluchtelingen. 
Refugee Talent Hub is een digitaal matching platform voor vluchteling talenten. Zodra er een match is gemaakt door middel van dit platform, start Working Future met het coachen en trainen van de vluchteling, zodat de kans gemaximaliseerd wordt dat deze een arbeidscontract aangeboden krijgt.
lees meer
HackYourFuture

Dankzij een mailing naar 1700 vluchtelingen van Working Future (Global-Workforce), kon HackYourFuture haar eerste contacten leggen met statushouders. 

Omdat Vluchtelingenwerk, UAF en COA niet konden helpen, was dit een kans om toch te starten met de organisatie en snel bekendheid te krijgen.
lees meer

Vrije Universiteit van Amsterdam| Enactus

Samen hebben wij een reeks sollicitatieworkshops gegeven op de VU voor vluchtelingen. 

Dankzij deze workshops is Working Future gevraagd om ook trainees van de gemeente Amsterdam te komen trainen.


lees meer

 

De Correspondent
Eind 2016 startte het project “Nieuw in Nederland”.
 Het doel was vluchtelingen koppelen aan leden van de Correspondent voor het afnemen van een interview 1 keer per maand. 2000 vluchtelingen zijn gemaild dat zij mee konden doen aan het project via https://www.facebook.com/groups/748721458600209/?ref=br_rs Via deze facebookpagina zijn er 300 koppels van vluchtelingen en Nederlanders gevormd. Daarnaast is er een interview door de Correspondent afgenomen: https://decorrespondent.nl/6363/vluchtelingen-aan-een-baan-helpen-zo-regelen-we-dat/1906154785458-ff6af51f

lees meer
Dressforsuccess
Dankzij een mailing aan 2000 vluchtelingen kregen vluchtelingen de uitnodiging om te komen naar de winkels van Dressforsuccess.
 Zij bieden representatieve kleding en hulp bij solliciteren aan mensen uit de bijstand.

lees meer

Up2learn

Een deelnemer van de workshop van Refugenius vroeg Working Futureom ook sollicitatietraining te komen geven bij Up2Learn taaltrainingen.

 

Rafiqi
Samen met Rafiqi heeft Workfing Future ervoor gezorgd dat  150 vrouwelijke vluchtelingen  de uitnodiging per mail kregen om gratis deel te nemen aan de Code to Change conferentie.
Het doel van deze conferentie is om vrouwen te werven voor de IT sector. Uiteindelijk hebben 5 dames meegedaan. Dankzij Crowdfunding konden de kosten van het vervoer en de deelname vergoed worden.
lees meer

NetinNederland

In de zomer van 2016 wilde NetinNederland 5 vacatures stellen voor vluchtelingen. 

Echter zij waren bang dat het lang zou duren voordat zij bekendheid hadden. Door een mailing aan 1800 vluchtelingen werden deze vacatures snel bekend en hebben zeker 15 mensen uit de database gesolliciteerd.


lees meer
Carrierebeurs

In zowel november 2016 als maart 2017 hebben dankzij mailings 40 vluchtelingen de Carrierebeurs bezocht.

Working Future verzorgde de inschrijving en de reiskosten. Ook op de dag zelf begeleidde zij de vluchtelingen. Ook gaf zij een gratis workshop over solliciteren.
lees meer