Communicatietraining vluchtelingen

Behoefte aan communicatietraining voor vluchtelingen?

Biedt uw organisatie een kans aan vluchtelingen om een traineeship te volgen of met een baan te starten, maar ziet u dat er nog training nodig is op het gebied van professionele communicatie? Ziet u dat het niet aan de persoon ligt, maar aan datgene wat die persoon geleerd heeft in zijn/haar thuisland?

Om het beste uit vluchtelingen te halen en hen zich thuis te laten voelen binnen uw organisatie bieden wij op maat training op het gebied van:

(meer…)

Consultancy | Coaching

Wilt u een vluchteling een kans geven een vacature te vervullen, maar weet u niet hoe?

Working Future is uw partner in dit vraagstuk, zodat u weloverwogen het besluit kunt nemen een kans aan een vluchteling te geven door een proefplaatsing. Met een database van 2.000 hoogopgeleide vluchtelingen kunnen wij snel geschikte kandidaten bereiken. De kandidaten staan geregistreerd naar expertise en regio.

(meer…)

Interculturele Communicatietraining

Meer begrip krijgen voor cultuurverschillen?

Herkent u dat? Dat u samenwerkt met iemand met een andere culturele achtergrond en dat het niet echt lekker loopt? Dat u zich afvraagt wat de reden is dat de ander zo ongrijpbaar is? Ja zegt en nee doet?

Door middel van een intake kijken we aan de hand van uw praktijkvoorbeelden wat de doelen zijn die gerealiseerd moeten worden.

(meer…)